2012. december 18., kedd

Békés, Boldog Karácsonyt mindenkinek!

JÓ zene hallgatást! Igaz még nincs karácsony de a hangulat már meg van! :)





KARÁCSONYI ÉNEK CÍMŰ FILM!


Jó szórakozást és KELLEMES ÜNNEPEKET kíván mindenkinek a Divat Sztárok Egyebek blog!

2012. december 17., hétfő

Idézetek, külömböző témában!

Az élet olyan, mint egy hegy. Meg kell mászni, és ha a tetején vagy csak akkor élvezheted és pihenhetsz.

Nézd realisztikusan a problémákat és félig már meg is oldottad őket.

Néha az utunkba sodródik valami, de mivel még nem jött el a mi időnk, tovább is áll, nem érint meg minket, csak súrol - de azért ahhoz elég egyértelmű, hogy megértsük.

Az első szerelem csodája, meg ilyesmi. Hihetetlen, micsoda különbség van aközött, hogy olvasol valamiről, a moziban látod, vagy személyesen megtapasztalod.
14. fejezet

Itt vagyok..., amit nagyjából úgy lehet lefordítani, hogy inkább meghalnék, mintsem elszakadjak tőled.

 Ha az ember jó társaságban tanulhat, ahol a tisztelet tanárok és diákok között kölcsönös, úgy élvezheti munkáját.

Úgy gondolom, minden okkal történik. Az emberek változnak, ezért képes vagy megtanulni elengedni, a dolgok rossz irányba haladhatnak, ezért értékelni tudod, amikor jó felé mennek, elhiszed a hazugságokat, de egy idő után megtanulsz csak magadban bízni. És néha a jó dolgok szétesnek, hogy jobb dolgok születhessenek.

 Megpróbálni elfelejteni valakit, akit szeretsz, olyan, mintha megpróbálnál emlékezni valakire, akit soha sem ismertél.

Jó barátokat nagyon nehéz találni, akik ott vannak neked akkor is, amikor tévedsz, de közben nem csak azt mondják, amit hallani akarsz. Azt is hajlandónak kell lenniük elmondani, amit hallanod kell. Ez az oka, hogy olyan nehéz megtalálni az igaz szerelmet. Mert a szerelem alapja a barátság, és a barátság nagyon, nagyon ritka.

Egy okos lány csókol, de nem szeret; meghallgat, de nem hisz el mindent; és lelép, mielőtt elhagynák.

Puszi, Noncsi!

Extravagáns köröm karácsonyra!!!!!!! Te bemernéd vállalni?????

Hello!
Ma az iskolában nem igazán történt velem semmi, miután 1 hetet hiányoztam, le is maradtam 2 témazárótól, szóval le vagyok jócskán maradva! Zsófi viszont kikapta az angol témazáróját, és 5-öst kapott, szóval nagyon nagy Gratula jár érte :D!
Mai téma? 

CHRISTMAS NAILS!

Kedvencünk!









Készültök karácsonyra hasonló extrém körömmel? :D 

Puszi, Zsófi!

Norvég minta nadrágon? IGEN!

Idén a kedvelt karácsonyi minta, a norvég minta. Gatyákon és pulcsikon is elég jól néz ki szerintem. Én szívesen fölvenném, úgyhogy bátran viseld.







Na mi a véleményetek csajok?

Puszi, Zsófi!

2012. december 1., szombat

KARÁCSONY!

Egyik kedvenc ünnepem a karácsony. A hangulat, a zenék, a kis sütik, az ajándékozás és a hó. Imádom ezeket! Amikor fölkelek és esik a hó az olyan gyönyörű, őszintén bevallom, hogy az első dolog amit szeretnék csinálni az az, hogy fölhívom Zsófit és még pár nagyon jó barátnőnket. (nagyon őrültek szoktunk lenne!) Az egyik kedvencem az, amikor látom, hogy örömöt okoztam valakinek akit nagyon szeretek. Ez az ünnep nem arról szól, hogy mennyi ajándékot kapunk, hanem arról, hogy a család együtt legyen! Most ennyi elég is lesz, a képekről árad a karácsonyi hangulat, remélem tetszenek.














Ez az utolsó a kedvencem, ez jellemzi a legjobban a karácsony hangulatát és a lényegét!
Karácsonyig kitartást.

Puszi, Noncsi!

ELső bejegyzés!

Sziasztok!
Ez a blog a Divatról, a Sztárokról és egyéb személyes dolgokról fog szólni. Itt nem fogsz egy percig sem unatkozni! Ez a blog lesz a kedvencetek a sok közül!
Mi megálmodtuk, és megszeretnénk valósítani! Ja amúgy a nevünk Zsófi és Noncsi. Szegeden lakunk és 11 évesek vagyunk. Ha érdekel valami akkor kérdezzetek minket!

Puszi, Noncsi és Zsófi!